home

    HOME

    GENIETEN ³

    MENU

    FOTO'S

    CONTACT


Genieten


't Schaliënhuys = Genieten³Dit sfeervolle koffie- en desserthuis in hartje Zele ligt achter de gevel van een statig oud herenhuis. Het smaakvolle interieur zet meteen de toon: hier kunt u genieten. Bent u aan het shoppen? Hebt u lunchpauze? Maakt u een wandelingetje? Of hebt u gewoon even wat tijd over? Picasso & 't Schaliënhuys is de ideale halte om even op adem te komen.

Lekker genieten
De uitgebreide koffie- en theekaart kunt u naar hartenlust combineren met de smakelijke desserts op de kaart. Een dagverse pannenkoek, een krokante Brusselse wafel of een van de talrijke zoete suggesties zullen u zeker bekoren. Ook wie van iets stevigers houdt, komt hier aan zijn trekken. Bovendien serveert Picasso & 't Schaliënhuys u de hele dag door verzorgde snacks, pasta's en salades.

Rustig genieten
Picasso & 't Schaliënhuys is smaakvol ingericht en de opdeling in verschillende ruimtes biedt een gezellige en huiselijke sfeer.
Bij mooi weer geniet u op ons terras in volle zon of verkoelende schaduw, zoals u het zelf verkiest. De grote binnentuin biedt u verrassend veel mogelijkheden en laat u helemaal tot rust komen, weg van de drukte van de dag.

Spelend genieten
Ook voor kinderen is Picasso & 't Schaliënhuys puur genieten. Zij kunnen zich achteraan in de afgesloten speeltuin uitleven, terwijl hun ouders rustig verpozen op het zonnige terras. Ouders die graag een oogje in het zeil houden, kunnen op het terras naast de speeltuin plaatsnemen.

Kortom: iedereen geniet in Picasso & 't Schaliënhuys op elk moment van de dag.Picasso - 't Schaliënhuys - Cesar Meeusstraat 11 - T/F 052 44 43 15 - 9240 Zele - picasso-zele@telenet.be